0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Barcelonas försvarare har klargjort sin hållning
13 Dec

Barcelonas försvarare har klargjort sin hållning

Araújo är en ung spelare, bara 24 år i år. Detta är den stigande perioden i en ung spelares karriär. Araújo bär för närvarande billiga fotbollströjor nr 4 och spelar för Barcelona. En enastående spelare kommer inte att sakna friare. Bayern Münchens direktör erkände offentligt att han hade kontaktat Araújo direkt via telefon.

Bayern Münchens sportchef Sigismund förnekade inte detta beteende i en intervju. Han presenterade lagets utvecklingsplan för Araújo, men Araújo har för närvarande ingen avsikt att lämna Barcelona, även om han är tacksam mot Bayern München för hans intresse för honom. Araújo själv, iklädd FC Barcelona tröja, svarade också och tackade Sigismund för hans uppskattning, men han hade fortfarande ingen avsikt att lämna Barcelona. Barcelona ser också att förnya Araújos kontrakt som sin högsta prioritet och kommer att förhandla inom de närmaste veckorna.

Barcelona vill uppenbarligen fortfarande inte låta den unge spelaren lämna och planerar att förnya Araújos kontrakt. Bayern München ger dock fortfarande inte upp. De planerar att använda Barcelonas ekonomiska underskott som ett genombrott för att introducera Araújo till Bayern München.