0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Hästtröja för italienska landslaget släppt
25 Nov

Hästtröja för italienska landslaget släppt

Nyligen har många landslagströjor släppts och sålts. Via vår officiella hemsida kan vi lära oss mer om släppandet av de senaste tröjorna för landslaget och klubben. Det italienska landslagets 2020 nya borttröja, som kombinerar renässanselement med modern designstil, hyllar Italiens inflytelserika fotbollskultur. En sådan billiga fotbollströjor med en kombination av historia, kultur och konst har fått mycket beröm av fans.

Inspirerad av den nyligen släppta andra borttröjan, drar den nya borttröjan inspiration från renässanskonst och arkitektur, med en klassisk vit färg som förvandlar den dekadenta renässansstilen till ett modernt geometriskt mönster. Den italienska kulturens arv och stil visas levande i designen av Italien tröja, vilket belyser det italienska landslagets entusiasm för den nya generationen spelare, den nya resan och det kommande decenniet.

Det italienska landslaget kommer att bära en ny borttröja i den sista resan till europacupens kval. Den "blå armén" kommer att fortsätta jaga det nya rekordet för kvalet och marschera fram mot sommaren i 2020!