0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Håland kommer tillbaka från skada efter 2 månader
31 Jan

Håland kommer tillbaka från skada efter 2 månader

Manchester Citys tränare Guardiola bekräftade på presskonferensen inför matchen inför den här omgången av Premier League att det norska geniet Håland officiellt har återvänt och kommer att tas ut till Manchester Citys hemmamatch mot Burnley den 1 februari. Det betyder också att Håland äntligen återvände till match efter nästan 2 månaders skada. Fansen ser fram emot att Håland bär billiga fotbollströjor och återvänder till matchen.

Guardiola sa: "Ja, Håland kommer att vara med i truppen igen, han är tillbaka. När vi har en full trupp kommer vi att vara starkare och Håland i Manchester City tröja är en väldigt viktig spelare i laget. Han är Det känns bra nu. "Håland har varit borta sedan sin frånvaro mot Luton Town F.C. den 10 december på grund av en stressreaktion i foten.

När Håland återvände till matchen och kaptenen de Bruyne återhämtade sig från skadan, samlade Manchester City äntligen den starkaste laguppställningen under andra halvan av säsongen. Detta är uppenbarligen inte bra för ligatitelrivalerna Liverpool och Arsenal.