0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Milinković-Savić vill återvända till Serie A
23 Jan

Milinković-Savić vill återvända till Serie A

Saudiarabien är ett mycket rikt land. Ända sedan Ronaldo valde att bära Saudi League- billiga fotbollströjor har detta även väckt många spelares hjärtan. Efter slutet av förra säsongen åkte många spelare till Saudiarabien för att tjäna pengar. Eftersom Saudiarabien inte bara är lätt att tjäna pengar, utan även konfrontationen inte är så hård, är det ett pensionärsparadis för många stjärnor.

Milinković-Savić är 28 år i år. Han valde att gå med i Saudi League förra säsongen. Men efter semifinalerna i den italienska supercupen hölls matchen i Riyadh, Saudiarabien, och Milinković-Savić såg också matchen för sin gamla klubb S.S. Lazio. När han såg sina tidigare lagkamrater slåss i sina SS Lazio tröja, erkände Al-Hilal saudiska mittfältaren Milinković-Savić uppriktigt att han saknar Serie A och S.S. Lazio och hoppas kunna gå tillbaka.

Saudiarabien kan ge dig ekonomisk tillfredsställelse, men det är svårt att anpassa sig till livet i Saudiarabien. För många spelare som vill ge sig ut på guldjakt i Saudiarabien behöver de tänka efter noga innan de fattar ett beslut.