0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Rasmus Höglund nära till Manchester United
02 Aug

Rasmus Höglund nära till Manchester United

Manchester Uniteds urgamla lag är det populäraste laget i världen, och Manchester Uniteds rekord under de senaste säsongerna är också sant, vilket kan vara relaterat till deras totala laguppställning. Det här sommarfönstret löser Manchester United också sitt största problem för närvarande. Signering är vägen att gå, och Rasmus Höglund är den som kommer att bära billiga fotbollströjor.

Vi vet att bristerna i Manchester United förra säsongen fortfarande finns. Manchester United har plågats av frontens svaghet, och mittpositionen är den största bristen just nu. Och varför Rasmus Höglund lämnade för Manchester United är det som fansen är mest bekymrade över. Rasmus Hojlund, som är på väg att dra på sig Manchester United tröja, vann ett kontrakt på 85 miljoner och skrev på ett 5-årskontrakt med laget, med ytterligare 1-års option på förlängning. Och hans ankomst kommer att göra det möjligt för Manchester Uniteds största brist att rättas till.

Ung, lovande och på långtidskontrakt med Manchester United blir detta den första stora etappen i Rasmus Höglunds karriär.