0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Richarlisons upp och nervända guldkrok
13 Sep

Richarlisons upp och nervända guldkrok

Richarlison är en brasiliansk professionell fotbollsspelare som spelar som forward och för närvarande spelar för Premier League-laget Tottenham Hotspur. Han kom till Tottenham Hotspur förra året, men statistiken han skapade i Tottenham Hotspur var inte särskilt enastående. Det får också fansen att ifrågasätta om han har förmågan att axla bördan av nr 9- billiga fotbollströjor.

Faktum är att varför Tottenham Hotspur valde Richarlison som nummer 9 är främst för att han glänste med sin upp och nervända guldkrok i världscupen. Det är också en ära för Richarlison att bli känd i en strid och att vara den officiella centerforwarden för det brasilianska laget och att ha Tottenham Hotspur tröja nr 9. Men han är nu i en mycket besvärlig position i Tottenham Hotspur. Statistiken han har skapat är väldigt dyster och han kämpar för att göra mål, vilket får fansen att ifrågasätta hans förmåga.

Oavsett om Richarlison är bra eller inte, kanske hans nuvarande position är en utdelning av hans prestation i världscupen, vilket också förklarar varför de har ett mediokert rekord efter att ha gått med i laget.