0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Saudiarabien bjuder på att köpa Liverpool-stjärnan
30 Aug

Saudiarabien bjuder på att köpa Liverpool-stjärnan

Nu har ryktena om Salahs övergång rasat. När allt kommer omkring är ena sidan en stjärnspelare och den andra sidan är en rik och mäktig familj. Så länge de två parterna kommer överens på grund av pengar kommer det inte att finnas några hinder mellan de två parterna. Naturligtvis är detta det tråkigaste för fansen i Liverpool- billiga fotbollströjor.

Pengar är inte allt, men utan pengar är det absolut omöjligt. Efter den höga lön som Saudiarabien erbjuder har även Salah blivit frestad. Lönen kommer att överträffa Ronaldo och bli den första årslönen i fotboll, hela 180 miljoner euro på två år. Detta pris kommer verkligen att tillåta spelare att ta av sig sina Liverpool tröja och välja att gå med i Saudi League. Och Liverpool kommer att få en övergångssumma på 100 miljoner euro. Detta pris är verkligen lätt att imponera på Liverpools chefer. Nu behöver Liverpool hitta en ersättare till Salah under den återstående värvningstiden.

Liverpool letar nu efter en ersättare till Salah. Så länge det finns lämpliga spelare kommer Liverpool att låta Salah lämna laget.